IMG 1095Συνάντηση με τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, Κωνσταντίνο Φλαμπούρη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σκιάθου την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, όπου συζητήθηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές Κουκουναριές, Τρούλος, Αγία Παρασκευή και Αχλαδιάς, αλλά και αυτά που πρόκειται άμεσα να ξεκινήσουν όπως το το δίκτυο ύδρευσης, δίκτυο αποχέτευσης στις περιοχές Πόρος, Τρούλος και Κουκουναριές, τα πεζοδρόμια στον επαρχιακό δρόμο, τη βελτίωση του οδοστρώματος του επαρχιακού. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα, από τον κ. Φλαμπούρη, τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο έργων Γιάννη Τσανάκα.

Ο κ. Φλαμπούρης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των έργων μέσα από την οποία επιβεβαιώνεται η άριστη συνεργασία και υποστήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, κας Δωροθέας Κολυνδρίνη και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή