RIMINI

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα   14 με 16 Οκτωβρίου 2020. Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία και η μόνη που δεν ακυρώθηκε (λόγω COVID-19) μέχρι το τέλος του 2020. Ο Δήμος Σκιάθου είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που συμμετείχε στην έκθεση.

ΜΠΟΥΛΑΣΙΔΟΥ ΤΖΟΥΜΑΣ ΜΑΘΗΝΟΣ

 

Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με την Ivana Jelinic πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Ιταλίας, και την Valeria Rebasti Commercial Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια Ευρώπη, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις για το 2021. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για τ

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία Κυριακή Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία!» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου.ην προβολή της Σκιάθου, έτσι θα δρομοληγηθούν ταξίδια εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία Κυριακή Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία!» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή