Συνάντηση με τη Δήμαρχο Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Αναστασία Χαλκιά, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, στο Δημαρχείο Σκιάθου.κασσ

Η συνάντηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα με στόχο να δρομολογηθούν από κοινού ενέργειες για τη συνεργασία των δύο Δήμων σε διάφορα επίπεδα και σε τομείς, όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Βορείων Σποράδων με τη Βόρεια Ελλάδα, ο τουρισμός, o πολιτισμός και ο αθλητισμός.

Ο Δήμος  Κασσάνδρας είναι ένας Δήμος με μεγάλη τουριστική κίνηση, καινοτόμες ιδέες και μακρά ιστορία στην υλοποίηση προγραμμάτων και στην ανάπτυξη συνεργασιών. Η συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με έναν τόσο δυναμικά, τουριστικά αναπτυγμένο Δήμο, όπως αυτόν του Δήμου Κασσάνδρας θα αποδώσει αμοιβαία σε θέματα όπως ο προγραμματισμός της τουριστικής προβολής και το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας με τον Δήμο Σκιάθου και δήλωσε ενθουσιασμένη με τις φυσικές ομορφιές του νησιού.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαρίστησε θερμά την Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά για την επίσκεψή της στο νησί και την εποικοδομητική συνάντηση και δήλωσε ότι «ο Δήμος Σκιάθου θα επιδιώξει τη συνεργασία μεταξύ των Δήμων με στόχο την επίτευξη των κοινών στόχων των δύο περιοχών.»

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή