ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 01/03/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                              

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104  

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official                                                              

twitter.com/skiathos

 1servia  2servia

                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

3serviaΟ Δήμος Σκιάθου για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στην διεθνή τουριστική έκθεση «SAJAM TURIZMA», στο Βελιγράδι Σερβιας.

Στη συγκεκριμένη τουριστική έκθεση μετείχαν πάνω από 800 εκθέτες και την επισκέπτονται περίπου 58.000 επισκέπτες. Την πρώτη ημέρα της εκθεσης, τον χώρο του ΕΟΤ επισκέφτηκαν η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Έλληνας πρέσβης κ. Ηλίας Ηλιάδης και ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Το νησί της Σκιάθου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτης Διολέττας, όπως επίσης  τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, από το σταντ μας διανέμονταν έντυπο τουριστικό υλικό και πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ αντίστοιχα οι επιχειρηματίες μας πραγματοποίησαν τα δικά τους ραντεβού με τους tour operators.

Τα μηνύματα από τη συμμετοχή της Σκιάθου στην «SAJAM TURISMA» είναι θετικά αφού διατηρήθηκε η επέκταση του πραγράμματος που είχε θεσπιστεί από την προήγουμενη χρονιά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για περεταίρω επέκταση με την προσθήκη ακόμα μίας πτήσης προς Σκιάθο.

Τέλος, μετά από επικοινωνία του κ. Διολέττα με τον υπεύθυνο της έκθεσης κ. Nikola Andric, υπήρξε συμφωνία για τη συμμετοχή της Σκιάθου στην έκθεση του 2018, με πολύ μεγαλύτερο χώρο, διότι για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του κοινού για το νησί της Σκιάθου ήταν έντονο.
5servia 4servia6servia

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή