ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 19/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
Τηλ: 2427350104
Ε-mail: .">.
www.skiathos.gr
Facebook.com/skiathos.official
twitter.com/skiathos

pap2 

                    ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

            Την Κυριακή 18/12 ο Δήμος Σκιάθου διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη με καλεσμένους τον γνωστό ηθοποιό κ Στέλιο Μάινα και τους μουσικούς κ. Κώστα Κωστανάτου & την κα Ουρανία Πάτζιου.

  pap1Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου για να απολαύσει τον κ. Στέλιο Μάινα να συναντά τον Άγιο τον γραμμάτων και να διαβάζει μερικά από τα αριστουργηματικά του διηγήματα, «Το μυρολόγι της Φώκιας», «Έρως Ήρως», «Η Υπηρέτρα». Ο σαγηνευτικός λόγος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η υποκριτική του Στέλιου Μάινα και οι ήχοι των μουσικών μάγεψαν το κοινό της Σκιάθου.

  Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου, που αφού καλωσόρισε τον κ. Στέλιο Μάινα και την ομάδα του, διάβασε  απόσπασμα από τη «Μαγεία του Παπαδιαμάντη» του Οδυσσέα Ελύτη. Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Σκιάθου κάθε χρόνο τιμά τον μεγάλο διηγηματογράφο και ότι η Σκιάθος πολύ πριν αναγνωριστεί ως τουριστικός προορισμός, είχε γίνει γνωστή από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

            Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον γνωστό ηθοποιό, με τον κ. Στέλιο Μάινα να ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σκιάθου για την ζεστή και άψογη φιλοξενία.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή