ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 16-10-2016
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
Τηλ: 2427350104
Ε-mail: .">.
.">
Skiathos.gr
Facebook.com/skiathos.official
twitter.com/skiathos

 rimini2

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

            Δυναμική η προβολή της Σκιάθου στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Incontri που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι Ιταλίας, από τις 13/10 έως τις 15/10 2016.

rimini1Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά με δικό του περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία πραγματοποιείται για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού. Στο Ρίμινι Ιταλίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο οποίος σε άπταιστα ιταλικά, συναντήθηκε με τους ιταλούς πράκτορες και έδωσε συνέντευξη σε διακεκριμένους δημοσιογράϕους στους οποίους παρουσιάστηκε και οπτικοακουστικό υλικό αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά της Σκιάθου. Η δημοσιογράϕος κα Ελένη Σαρικώστα και συνεργάτιδα του Δήμου Σκιάθου στην Ιταλία για θέματα τουρισμού, επιμελήθηκε τις συναντήσεις με τα ιταλικά πρακτορεία και τους δημοσιογράϕους. Επίσης ο κ. Πρεβεζάνος είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των ιταλικών αερογραμμών «Meridiana» και «Volotea», με τη Volotea να έχει ήδη ανοίξει την επιλογή των online κρατήσεων για το 2017  και την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου. Ακόμα έγινε ιδαίτερη αναφορά στη τεράστια άνοδο των επισκεπτών από την Ιταλία κατά την φετινή τουριστική περίοδο, αφού μόνο κατά τον μήνα Αύγουστο 15.406 επισκέπτες από την Ιταλία αφείχθησαν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».rimini

Στην τουριστική έκθεση παρευρέθηκαν ακόμα ο τουριστικός πράκτορας κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου και ο επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Πρέκας οι οποίοι με τη σειρά τους πραγματοποίησαν συναντήσεις με ιταλούς πράκτορες στο περίπτερο της Σκιάθου.

Η καθιερωμένη συνάντηση των επαγγελματιών του τουρισμού στο Ρίμινι, επιβεβαίωσε την Σκιάθο για το 2017, ως έναν από τους  αγαπημένους προορισμούς για τους Ιταλούς. Σε αυτό βοηθάνε οι πτήσεις των ιταλικών αερογραμμών από Ρώμη, Μιλάνο, Βέρονα, Βενετία, Τορίνο, Νάπολη, Μπάρι.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή