ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 13-06-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: ." style="color: #081ea8;">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

τουριστικοί-πράκτορες 

  

            Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν από τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού οι 47 τουριστικοί πράκτορες του Athos Hellas Travel που επισκέφθηκαν το νησί της Σκιάθου.Το Σάββατο το πρωί στις 11.30, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Σκιάθου, κ. Παναγιώτης Διολέττας, καλωσόρισε στο Μπούρτζι τους πράκτορες όπου τους μίλησε για την ανάπτυξη και τις τουριστικές προοπτικές του νησιού.

Ο κ. Διολέττας υπογράμμισε τη δυνατότητα απόλαυσης οικογενειακών διακοπών για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να επισκεφθούν το νησί καθώς η Σκιάθος πρόκειται για ένα ήσυχο και ασφαλές νησί με πολλές παραλίες που είναι προσβάσιμες και κατάλληλες για την απόλαυση της θάλασσας από μικρούς και μεγάλους.Επίσης, αναφέρθηκε στη νυχτερινή ζωή και στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως το θρηκευτικό, τον αλιευτικό, τον αθλητικό και τον καταδυτικό.Επιπλέον, τόνισε ιδιαίτερα την κοινή προσπάθεια του Δήμου και των επιχειρηματιών του νησιού για την ανάδειξη του νησιού με τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, με την πρόσκληση και υποδοχή δημοσιογραφικών αποστολών του εξωτερικού και με την κατασκευή και αναβάθμιση των υποδομών του νησιού.τουριστικοί-πράκτορες1

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Βελισσάριος Χωρινός εκ μέρους του Athos Hellas Travel. Ο κ. Χωρινός δήλωσε ικανοποιημένος από την τριήμερη φιλοξενία των τουριστικών πρακτόρων στο νησί του Παπαδιαμάντη τόσο από τη διαμονή και την εστίαση όσο και από τις ομορφιές του νησιού.Υπογράμμισε τη συχνότητα των καλοκαιρινών ακτοπλοϊκών συνδέσεων προς το νησί της Σκιάθου καθώς και την προσπάθεια για τη χρονική διεύρυνση της τουριστικής σεζόν μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.Αναφέρθηκε δε και στη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σκιάθου με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το οποίο θα αναχωρεί καθημερινά ταχύπλοο επιβατηγό σκάφος εξυπηρετώντας τους επισκέπτες που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα.Επίσης, δήλωσε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον που δείχνουν οι επισκέπτες και οι πελάτες του Athos Hellas Travel ενώ θεωρεί τη Σκιάθο έναν από τους καλύτερους νησιωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για τουρισμό στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Μάκης Κουκουλάκης, αφού καλωσόρισε τους τουριστικούς πράκτορες, τόνισε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του νησιού για την προσέλκυση επισκεπτών από την ελληνική αγορά. Επίσης  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις που έχουν προορισμό τη Σκιάθο ενώ τόνισε την προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει αεροπορική σύνδεση με τη Θεσσαλονική την επόμενη χρονιά. Τέλος έδωσε το σύνθημα στους τουριστικούς πράκτορες και στους επιχειρηματίες ώστε ο καθένας να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή