ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 13-06-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: ." style="color: #081ea8;">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 skiathos pan

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

            Το Σάββατο 11/06/2016 πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων του Α.Ο. Σκιάθου και του Πανιωνίου.

            Πριν την έναρξη του αγώνα ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δήμητρης Πρεβεζάνος τίμησε για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο τους κ. Γεώργιο Δέδε, κ. Γέωργιο Σκρέκη και τον κ. Βίκτωρα Θεοφιλόπουλο. Επίσης οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου μέσω του κ. Δέδε παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Σκιάθου και ευχήθηκαν να συνεχιστούν και στο μέλλον ανάλογοι φιλικοί αγώνες, που φέρνουν πιό κοντά τους νέους με τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του παρελθόντος. Ακόμα ο Α.Ο. Σκιάθου τίμησε με τη σειρά του τον κ. Πρεβεζάνο για την συνεχή στήριξη στην ομάδα ποδοσφαίρου της Σκιάθου.skiathos pan1

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα των παλαιμάχων ο Α.Ο. Σκιάθου τίμησε τους κ. Αλέκο Ευσταθίου και Δημήτρη Καμπουρέλη για την προσφορά τους στην ομάδα του νησιού, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ο οποίος αγώνιστηκε και στο φιλικό με τα χρώματα της Σκιάθου, όπως και τον κ. Άρη Δερβένη για την βοήθεια του ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιό σημαντικούς χορηγούς της προσπάθειας του Α.Ο. Σκιάθου.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

FaLang translation system by Faboba