ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 17-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

grekland144 

                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στη Στοκχόλμη Σουηδίας πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονια με μεγάλη επιτυχία , από 12/02 έως 15/02 η διεθνής τουριστική έκθεση Greekland Panorama.

23Το περίπτερο της Σκιάθου αποτέλεσε ένα από τα Hot Spots της προτίμησης των επισκεπτών της έκθεσης, μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τους Σκανδιναβους. Κατα τους καλοκαιρινούς μήνες η Σκιάθοςδέχεται 9-10 πτήσεις εβδομαδιαίως από Σκανδιναβία και αποτελούν το 20-25% του τουριστικού προϊόντος των Σποραδων.

Το φορτωμένο πρόγραμμα του τριήμερου περιλάμβανε σημαντικές συναντήσεις των φορέων του νησιού με  κορυφαίους tour operators όπως την κα.JohanaThors (seniorcontractsmanagerofThomasCookNorthenEurope), τονκ. JackeMentzas  (Co Operator Air Tour), τονκ.Φιλιπόπουλοκαιτηνκα.Nina  Hornewall (Apollo). Επιπλέον πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στο περίπτερο της Σκιάθου με τον Πρέσβη της Ελλάδος στη Σουηδία κ.Δημήτρη Τουλούπα.

Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτης Διολέττας παραχώρησε ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις σε ΕΡΤ και ΡΙΚ.

Τα μηνύματα που έλαβαν οι εκπρόσωποι της Σκιάθου, κατά την διάρκεια της έκθεσης, ήταν πέρα ως πέρα θετικά για την τουριστική περίοδο του 2016, προβλέποντας αύξηση της τάξεως του 3% στις πτήσεις από Σκανδιναβία, με ακόμα μεγαλύτερη άυξηση το καλοκαίρι του 2017.

Ταυτόχρονα έγιναν σημαντικές κινήσεις για την τουριστικήπροβολή και ανάπτυξη του νησιού, με δράσεις όπως τη συμμετοχή της Σκιάθου σε διεθνές φεστιβάλ τουριστικού ντοκιμαντέρ.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή