Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2014 ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Ασπρόλιθος».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου κα Παναγιώτα Διολέττα παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ο Σύλλογος Γυναικών να συνεχίζει πάντα να είναι δημιουργικός και δραστήριος.

Εικόνα-791

Στη συνέχεια έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του νέου έτους. 

Η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου μαζί με την καθηγήτρια μουσικής κα Φανή Μπαρμπή παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες, από τις οποίες εισέπραξε τα συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται μέσω της χορωδίας αυτής, για τη διάσωση και προβολή των παραδοσιακών μας τραγουδιών.

Σε ένα κλίμα γιορτινής και φιλικής ατμόσφαιρας τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου απόλαυσαν μια ευχάριστη βραδιά με φαγητό, χορό και ζωντανή μουσική. Στο μπουζούκι ο Αλέξανδρος Καζίλας, στην κιθάρα ο Δημήτρης Γακιόπουλος και στο τραγούδι η Φανή Μπαρμπή

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή