Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Σκιάθου εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια, απογοήτευση και αγανάκτηση για την έλλειψη διδακτικού προσωπικού σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης της Σκιάθου.

Η παρατεταμένη έλλειψη φιλολόγου, καθηγητή πληροφορικής καθώς και μουσικής στο Γυμνάσιο Σκιάθου έχει προκαλέσει κενά τόσο στις γνώσεις των μαθητών, όσο και στο καθημερινό σχολικό πρόγραμμά τους με αποτέλεσμα να χάνονται σημαντικές διδακτικές ώρες. Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα της σχολικής χρονιάς και το πρόβλημα της έλλειψης καθηγητών παραμένει έντονο.

Στην Α/θμια εκπαίδευση η έλλειψη δεύτερης νηπιαγωγού στο 3ο νηπιαγωγείο καθώς και καθηγητών φυσικής αγωγής, μουσικής, εικαστικών και πληροφορικής στα δημοτικά σχολεία δημιουργεί έντονα προβλήματα στην μαθησιακή εξέλιξη των παιδιών.

Αναλογιζόμενοι λοιπόν τις επιπτώσεις που προκαλεί αυτή η έλλειψη των εκπαιδευτικών καθώς και τις έντονες διαμαρτυρίες, που δεχόμαστε καθημερινά πλέον από την κοινωνία της Σκιάθου, σας παρακαλούμε να δράσετε αρμοδίως, ώστε να επέλθει η οριστική λύση του προβλήματος.

Κουραστήκαμε πια κάθε χρόνο να αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και μάλιστα αυξανόμενα. Δώστε λύση.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή