Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου κάθε χρόνο διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι παρουσιάζοντας όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματός του, επιθυμώντας να δείξει το σπουδαίο έργο που πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους για την εκμάθηση, διάσωση και ανάδειξη των ελληνικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών.

            Έτσι και φέτος την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00, όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Γυναικών θα παρουσιάσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της χώρας μας, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Το χορευτικό του Συλλόγου αποτελείται από πολλά μέλη, παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Φοιτητές και ενήλικες. Διαθέτει για τις εμφανίσεις του βεστιάριο με παραδοσιακές φορεσιές, τοπικές, και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Η ύπαρξη αυτού του χορευτικού συγκροτήματος μας πιστοποιεί ότι η μουσικοχορευτική μας παράδοση συνεχίζεται. Δάσκαλος του χορευτικού είναι ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Γεωργίου.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχει και η νεοσύστατη χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου, την οποία διευθύνει η καθηγήτρια Μουσικής κα Φανή Μπαρμπή.

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού να συμμετάσχουν σε αυτή την βραδιά για να ψυχαγωγηθούν με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
AFISA XOREYTIKOY 2013-LOW

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή