Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Σκιάθου, το Σάββατο βράδυ, 8 Ιουνίου 2013, στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι.

Έγινε παρουσίαση των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνου χορού, latin και zoumba.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαχαρίας Μαθηνός ευχαριστώντας τα μέλη του αθλητικού τμήματος, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς των παιδιών και όλους τους παρευρισκομένους που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες.

Συμμετείχαν παιδιά νηπιακής ηλικίας, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και το τμήμα ενηλίκων.

Πρώτη φορά φέτος το τμήμα ενηλίκων έκανε την εμφάνισή του δημόσια και παρουσίασε latin και zoumba χορούς. Μια καταπληκτική παρουσίαση μετά από ομολογία όλων των παρευρισκομένων.

Το  αθλητικό τμήμα του Δήμου Σκιάθου λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία  και τα μέλη του είναι γύρω στα 160.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των τμημάτων, τους οποίους ο κόσμος ευχαρίστησε θερμά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν είναι: Πόλυ Κουτσίκου, Γιώργος Καρανικόλας και Τζίτζι Βαρσάκη.

Το ανοιχτό θέατρο ήταν κατάμεστο από κόσμο σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, χαράς και ενθουσιασμού.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης εκφράζοντας την σκέψη του ότι παρόλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες των καιρών μας καταφέρνουμε να γεμίζουμε με χαρά τις ψυχές μας με τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή