IMG 5719Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο Αντιδήμαρχος Tουρισμού Αλέξανδρος Ευστάθιου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στα γραφεία του ΕΟΤ, με θέμα τις επικείμενες συνεργασίες για την ενίσχυση του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Κύριο άξονα της συζήτησης αποτέλεσαν η συνεργασία του Δήμου με τον ΕΟΤ αλλά και οι πρωτοβουλίες για την δυναμική προβολή του προορισμού, όπως δράσεις παρουσίασης και διοργάνωση ταξιδιών δημοσιογράφων (fam trips).

IMG 5714Ειδικότερα, προτάθηκε ο σχεδιασμός δράσεων σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γαλλία, αλλά και η Ισπανία στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για το άνοιγμα απευθείας πτήσεων από την Βαρκελώνη. Τέλος ζητήθηκε η υποστήριξη του ΕΟΤ για την διοργάνωση του Συνεδρίου που πρόκειται να συνδιοργανώσει ο Δήμος Σκιάθου τον ερχόμενο Μάιο σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) με θέμα “Debating Island Resilience Forum”.

Ο κ. Φραγκάκης επεσήμανε πως “οι δράσεις του Δήμου έφεραν αποτέλεσμα και ο ΕΟΤ θα τις υποστηρίξει ενεργά. Η συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με τον ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια σταθερή βάση για περαιτέρω συνέργειες”. Από την πλευρά τους, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, αφού συνεχάρησαν τον Γενικό Γραμματέα για την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, τον ευχαρίστησαν για την εξαιρετική συνεργασία, δηλώνοντας παράλληλα “πως μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ανάπτυξη του τόπου”.








.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Go to top