ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Σκιάθος  10-10-2011

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                Αριθ. Πρωτ.:8911

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 

 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

ΠΡΟΣ

 

1.κ. Δήμαρχο Σκιάθου

2.Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67  του Ν. 3852/2010  «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης -Πρόγραμμα Καλλικράτης»,σας προσκαλούμε στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι,  την  14η Οκτωβρίου 2011,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

  1. Επιστροφή αχρεωστήτως  καταβληθέντων και εισπραχθέντων χρηματικών ποσών.
  2. Διαγραφή υπολοίπων χρηματικών καταλόγων λόγω υπαγωγής στην ρύθμιση του αρθ. 63 του Ν.3801/2009.
  3. Ψήφιση πίστωσης 300 ευρώ για εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.
  4. Λήψη απόφασης για παράταση διάρκειας δύο (2) ετών της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Μαγνησίας (ΦΟΣΔΑ) και του Δήμου Σκιάθου για την λειτουργία του ΧΥΤΑ Σκιάθου.
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση αγοράς ακινήτου μετά από Δημοπρασία (άρθρα 186 και 191 του Ν. 3463/2006) και Δημοσίευση ή μη της Διακήρυξης σε εφημερίδες.
  6. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Συγκρότηση Πρωτοβάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Κινηματογράφων-Θεάτρων και Καταστημάτων του Νομού Μαγνησίας. 
  7. Έγκριση της υπ. αριθ. 154/2011 απόφασης της οικονομικής επιτροπής για έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 2ου τριμήνου 2011.
  8. Έγκριση της υπ. αριθ. 156/2011 οικονομικής επιτροπής για εξώδικη επίλυση  διαφοράς σε αγωγή των Α)Ελπίδας Στεργίου και Β)Μιχαήλ Στεργίου κατά του Δήμου Σκιάθου.
  9. Χορήγηση άδειας μουσικής σε κατ/τα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  10. Χορήγηση προέγκρισης για άδεια λειτουργίας κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • 11. Οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγ.

     ενδιαφέροντος         (εξ αναβολής).

  1. Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγ. ενδιαφέροντος (εξ αναβολής).
  2. Σύσταση Επιτροπής για το καθορισμό των δρομολογίων της συγκοινωνιακής γραμμής Σκιάθου-Κουκουναριών.
  3. Ορισμός ορκωτού ελεγκτή-λογιστή και αναπληρωτή αυτού για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Σκιάθου διαχειριστικής χρήσεως που λήγει 31 Δεκεμβρίου 2011.
  4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  5. Αντικατάσταση Δημοτικού Συμβούλου που έχει διαγραφεί, από τις επιτροπές που έχει  ορισθεί να συμμετέχει  ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος.
  6. Τροποποίηση της με αρ. 183/2011 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αναφερόταν στην μεταφορά του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από τις πρώην Δημοτικές Επιχειρήσεις «Αναπτυξιακή» και Συγκοινωνιών στο Δήμο Σκιάθου.
  7. Λήψη απόφασης περί σύστασης μιας θέσης για πρακτική άσκηση σπουδαστή ΤΕΙ στο Δήμο Σκιάθου.
  8. Λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση των ΑΦΩΝ Ι.ΧΩΤΟΥ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  για μετατόπιση δρόμου.(εξ αναβολής της 17ης Συνεδρίασης, θέμα 11ο)
  9. Λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση των: Κασσάνδρα Μαρινόπουλου, Αλέξη Μαρινόπουλου και Ανδρέα Μαρινόπουλου για τη διάνοιξη οδού πρόσβασης στο οικόπεδό τους δια μέσω του δασικού τμήματος της ιδιοκτησίας τους.
  10. Πρόσληψη δύο (2) ηλεκτρολόγων κατηγορίας ΔΕ και ΤΕ μονίμου προσωπικού.
  11. Μετακινήσεις.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή