Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (27.04.2023)

 SBCS 01Το μπάσκετ θα είναι στο επίκεντρο αυτό το καλοκαίρι στο όμορφο νησί της Σκιάθου, με το 1ο Sfairopoulos Basketball Camp, ένα πρωτοποριακό καμπ εκμάθησης των βασικών της καλαθοσφαίρισης, που θα πραγματοποιηθεί από 26 Ιουνίου μέχρι 1η Ιουλίου 2023.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να είναι φιλοξενούμενος στη Σκιάθο, αλλά αισθάνεται πλέον σαν στο σπίτι του. Έχοντας ήδη επισκεφθεί το πανέμορφο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπως κάνουν άλλωστε χιλιάδες συμπατριώτες μας, αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο, αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα νέα παιδιά, που είναι και το μέλλον μας. Στην ιδέα της δημιουργίας ενός πρωτοποριακού καμπ μπάσκετ, βρήκε συνοδοιπόρο τον Δήμο Σκιάθου και ειδικά τον Δήμαρχο Θεόδωρο Τζούμα, αλλά και τον Γ.Σ. Σκιάθου με τον προπονητή Κώστα Κρίτσαλο.

 SBCS 02Με τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Σκιάθου (την Πέμπτη 26/4), ξεκίνησε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για το καμπ, δύο ακριβώς μήνες πριν από την έναρξή του.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου Θεόδωρος Τζούμας αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο νησί της Σκιάθου και στην πραγματοποίηση του καμπ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζουμε στο Δήμο Σκιάθου τον κ.Σφαιρόπουλο, έναν διακεκριμένο Έλληνα προπονητή. Έναν άνθρωπο με διεθνή αναγνώριση που μας κάνει υπερήφανους. Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Σκιάθου να συνεργάζεται μαζί του για την διοργάνωση του πρώτου προπονητικού καμπ που θα γίνει στη Σκιάθο 26 Ιουνίου με 1η Ιουλίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κωστή Κρίτσαλο, που ήταν η αφορμή για αυτή τη γνωριμία και αυτή τη συνεργασία. Με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω γενικά για την προσφορά στον αθλητισμό εδώ στο νησί όλα αυτά τα χρόνια.

SBCS 03Είναι μεγάλη τιμή η επιλογή της Σκιάθου και ο Δήμος μας θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για αυτό το προπονητικό καμπ. Είναι αυτονόητο ότι θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και θα το κάνουμε και με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά και με την βοήθεια χορηγών, μεταξύ των οποίων θα είναι η ακτοπλοϊκή εταιρία Sea Jets, η Aegean Airlines, η Sky Express, οι Αστικές Συγκοινωνίες της Σκιάθου, αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, όπως το Skiathos Palace.

Ανυπομονούμε για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, γιατί βάζει στο επίκεντρο τον αθλητισμό και την νεολαία που είναι και η προτεραιότητά μας από τότε που αναλάβαμε ως Δημοτική αρχή και ταυτόχρονα προάγει όλα τα ιδεώδη του αθλητισμού».

SBCS 04 Ο προπονητής του Γ.Σ. Σκιάθου Κώστας Κρίτσαλος δήλωσε: «Εκ μέρους του Γ.Σ. Σκιάθου και εκ μέρους όλων των παιδιών του νησιού, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την αμέριστη βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόουτς Σφαιρόπουλο, γιατί πριν από λίγα χρόνια όταν ξεκινούσαμε από τα ανοιχτά γήπεδα, ο στόχος όλων μας ήταν κάποια στιγμή να ακουστούμε μπασκετικά σε όλη την Ελλάδα και μετά από προσπάθειες ετών αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με το 1ο Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos. Είναι μεγάλη υπόθεση και για παιδιά του νησιού, για τα παιδιά της Θεσσαλίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, το ό,τι έρχεται ο κόουτς Σφαιρόπουλος εδώ για να μεταδώσει τις γνώσεις του σε όλα τα παιδιά και τους αθλητές».

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του, αναφέρθηκε και σε ορισμένες από τις λεπτομέρειες που αφορούν το καμπ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ και τον κ.Δήμαρχο και τον αγαπητό Κώστα εκ μέρους του συλλόγου της Σκιάθου για την αμέριστη συμπαράσταση που μας δίνουν. Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που θα έρθω στο όμορφο νησί της Σκιάθου, να μπορέσω να συμβάλω στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ασφαλώς και θα προσπαθήσουμε να μυήσουμε τα παιδιά στα μυστικά του μπάσκετ, αλλά στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θέλουμε να τους δώσουμε και εκείνα τα ερεθίσματα που θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν και καλύτεροι άνθρωποι. Να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τη νεολαία και να την κατευθύνουμε στο σωστό δρόμο.

Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι θα συνεισφέρουν σε αυτό το καμπ. Θα είναι μία εβδομάδα με πολλές συγκινήσεις, γνώση και διασκέδαση μέσα από το μπάσκετ σε όλα τα παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλούς αθλητές που θα έρθουν να μιλήσουν στο καμπ. Παράλληλα θα υπάρχουν και ειδικοί του αθλήματος, γυμναστές, και διατροφολόγοι που θα έχουν πολλά να πουν και στα παιδιά, αλλά και στους γονείς. Φυσικά θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις. Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ όμορφο καμπ και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει με τη βοήθεια όλων».

 Το 1ο Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos θα διεξαχθεί από 26/6/2023 μέχρι και 1/7/2023, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, με τη συνδιοργάνωση του Γ.Σ. Σκιάθου και την οργανωτική επιμέλεια της No Easy Way.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με το 1ο Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: Sfairopoulos Basketball Camp

Instagram: https://www.instagram.com/sbcs_2023/

Twitter: https://twitter.com/SBCS2023

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή