jpg1Ο κ. Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμος δημότης Σκιάθου, για ακόμη μία φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών του νησιού δωρίζοντας 15.350 λίτρα πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανση του Παιδικού Σταθμού, 1ου  Νηπιαγωγείου, 3ου Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου  Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, για τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς των Τριών Ιεραρχών και της Παναγίας Λιμνιάς, για την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Αστυνομικό Τμήμα, τέσσερις άπορες οικογένειες του νησιού και για τις ανάγκες κίνησης του Λιμεναρχείου και του Δασαρχείου.

Η αγάπη και η ουσιαστική υποστήριξη του κ. Αλεξανδρίδη για τον τόπο του, όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν δείγμα ευαισθησίας και πολιτισμού και δεν μπορούν παρά να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν θερμά τον  κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή