new1

Ο Δήμος Σκιάθου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει τις ιδανικότερες συνθήκες φοίτησης των παιδιών.

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, απέστειλε ενημερωτική επιστολή, η οποία εχει δωθεί σε όλους τους μαθητές, συνιστώντας στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους, ειδικά σε περιοχές στις οποίες είναι σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, είναι απαραίτητο να ενημερωθούν οι Διευθυντές των Σχολείων και στο ενδεχόμενο που θα υπάρξει αναγκαιότητα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για τον SARS-CoV-2, που είναι υπεύθυνος για τη νόσο Covid-19.

O Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τόνισε ότι «η νέα σχολική χρονιά είναι πρωτόγνωρη αλλά με υπομονή και συνεργασία και τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα καταφέρουμε να παραμείνουμε ασφαλείς.»

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή