Λόγω της πανδημίας διανύουμε μια περίοδο δοκιμασίας και οι δυνατότητες επικοινωνίας είναι πιο περιορισμένες.Στιγμιότυπο 2020 08 29 7

Σε ότι αφορά τα Συμβούλια συλλογικών οργάνων, όπως υπουργικά, συνοδοί κορυφής, κα γίνονται με τηλεδιασκέψεις.

Οι τηλεδιασκέψεις σύμφωνα με το σχέδιο και τις εξαγγελίες του Υπουργείου Εσωτερικών, από 23/8/2020, για τη διαχείριση της έξαρσης του covid-19, ειναι αυτονόητες και σχεδόν επιβεβλημένες, ενδέχεται δε απο επικοινωνία μας με το Υπουργείο, να παγιωθούν.

Η μείζονα αντιπολίτευση ωστόσο βρέθηκε απροετοίμαστη και όχι τόσο εξοικειωμένη με την ψηφιακή τεχνολογία, αλλά κυρίως απροσάρμοστη με τις οδηγίες της κυβέρνησης, και συνεχίζει να υποτιμά , σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έως εξαφανίσεως της ανάγκης κυβερνησιμότητας του Δήμου. Εκμεταλλευόμενη την απλή αναλογική μετατρέπεται σε θηριώδη αντιδημοκρατική πλειοψηφία, δημιουργώντας ένα προσβλητικό αυταρχισμό και εκτροπή της δημοκρατίας.

Βέβαια αυτό που συμβαίνει φαίνεται να ανοίγει το δρόμο της κατάργησης της απλής αναλογικής.

Ο λόγος είναι απλός, υπάρχει έλλειψη πολιτικής ωριμότητας, παιδείας ή αλλιώς έλλειψη ευγενών συμμαχιών.

Όμως αυτή η βαθύτατα ανορθολογική συμπεριφορά της μείζονος αντιπολίτευσης είναι κυρίως προσβλητική απέναντι στους δημότες, οι οποίοι δεν κατέθεσαν μόνο την ψήφο τους, κατέθεσαν και την ψυχή τους, διότι υπάρχει και ένα συναίσθημα και ταυτόχρονα μια απόφαση που καθόρισε την επιλογή της διοίκησης του τύπου.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή