Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε - προστατευόμαστε !

 kont1

Μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς τη Διοίκηση της Fraport-Ελλάς, παραχωρήθηκε κοντέινερ στο Δήμο Σκιάθου για την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων. Το κοντέινερ τοποθετηθήκε στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας.

Για την εγκατάσταση καθοριστική ήταν η συμβολή των Αντιδημάρχων Γιάννη Γιαννίτση και Γιάννη Τσανάκα, και των συνεργείων καθαριότητας και τεχνικής υπηρεσίας.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Παπάζογλου CCM της Fraport-Ελλάς και τον Στέφανο Λαμπρόπουλο Διευθυντή του αεροδρομίου της Σκιάθου για την παραχώρηση του κοντέινερ, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γιάννη Ριζοδήμο για την kont3άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συνεργασία, τα συνεργεία του Δήμου, τους Βαλάντη Μιτζέλο, Άλκη Γκαβόπουλο, Τάσο Μαρκετανή για την εθελοντική εργασία” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη Δημόσια Υγεία, στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών. Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο.
Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες
! Δεν φοβόμαστε - προστατευόμαστε ! Μένουμε σπίτι !

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή