Η Λυρική στη Σκιάθο

4, 7 & 8 Μαρτίου 2020

Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας

της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τον Δήμο Σκιάθου

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στη Σκιάθο για μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΛΣ με τον Δήμο Σκιάθου, στις 4, 7 και 8 Μαρτίου 2020.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερες συναυλίες. Ένα γκαλά όπερας στις 7 Μαρτίου με τη συμμετοχή δύο διεθνών καταξιωμένων μονωδών της ΕΛΣ, της υψιφώνου Έλενας Κελεσίδη και του τενόρου Δημήτρη Πακσόγλου, με τον Φρίξο Μόρτζο στο πιάνο. Μια συναυλία-αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη τη μέρα γέννησης του 4 Μαρτίου με έργα Γιώργου Κουμεντάκη και Κλάουντιο Μοντεβέρντι, με τη μεσόφωνο Αναστασία Κότσαλη και τον σαξοφωνίστα Γκουίντο ντε Φλάβιις.

Παράλληλα, οι Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ δίνουν μια πολύχρωμη διάσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι τα πρωινά του Σαββάτου 7 και της Κυριακής 8 Μαρτίου, όπου θα παρουσιαστούν η όπερα, ο χορός και η κλασική μουσική σε τέσσερα επιτυχημένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε μια μεγάλη ηλικιακή γκάμα, από βρέφη μέχρι ενήλικες 65+.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Δήμου Σκιάθου. Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την Aegean
Airlines και τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την πολύτιμη υποστηριξη.
Video
Η ΛΥΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή