ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 29/06/2018

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350103-4

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

  fr 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Την Δευτέρα 25/06/2018 ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η Σκιάθος» οργάνωσαν την φιλοξενία και την ξενάγηση γαλλίδας δημοσιογράφου η οποία συνοδεύονταν από στέλεχος του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας. Συγκεκριμένα στη Σκιάθο κατέφθασαν η ταξιδιωτική συντάκτρια κα Dorisse Pradal και η κα Νάγια Χρονοπούλου, στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.IMG 4269

Η δύο κυρίες, την πρώτη ημέρα, ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κ. Θεόδωρο Τζούμα στο Κάστρο, στο δάσος Μαντράκι, Κεχριά και στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ την δεύτερη ημέρα επισκέφτηκαν το σπίτι-μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και το Μουσείο Ναυτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σκιάθου.

Οι κυρίες Dorisse Pradal και Νάγια Χρονοπούλου, αναχώρησαν από τη Σκιάθο στις 28/06 με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φυσική ομορφιά του νησιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τις έκανε η ναυτική παράδοση της Σκιάθου και η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Επίσης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την φιλοξενία του ξενοδοχείου Skiathos Palace, γεύτηκαν αγαπημένες γεύσεις και απολαυστικά πιάτα του βραβευμένου chef κ. Μιχάλη Ντουνέτα του εστιατορίου Karnagio, προσφορά του κ. Γεώργιου Μιτζέλου, ο οποίος παρουσίασε τα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το σωματείο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Σκιάθου που πρόσφερε δωρεάν αυτοκίνητο για την μετακίνησή τους στο νησί μας.

 Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Skiathos Palace, το εστιατόριο Κarnagio και το σωματείο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Σκιάθου για την πολύτιμη συμβολή τους στην φιλοξενία της δημοσιογραφικής αποστολής από τη Γαλλία.

FaLang translation system by Faboba