ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 16/07/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

 sto3

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στις 12:00, συνεδρίασε το τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Σκιάθου , στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν τις Βόρειες Σποράδες από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο κ. Πρεβεζάνος κάλεσε όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και τόνισε ότι τα οχήματα του Δήμου είναι έτοιμα να επέμβουν. Συγκεκριμένα οχήματα του Δήμου αλλά και ιδιωτών θα βρίσκονται από σήμερα σε σημεία κλειδιά για να επέμβουν αν χρειαστεί. Επίσης έχει ενημερωθεί η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας ώστε να επέμβει αν χρειαστεί αποστέλλοντας κλιμάκιο στο νησί της Σκιάθου.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ειδικά όταν τα φαινόμενα γίνουν έντονα, να σταματήσουν εργασίες και να απομακρυνθούν από υπόγειες εγκαταστάσεις. Επίσης να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Γιαννίτσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τρακόσας,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου κ. Αθανάσιος Βαιόπουλος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Δημήτρης Ντούρλιας, ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Νικόλαος Κατσάμπας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελος Κωστόπουλος, ο προϊστάμενος καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου κ. Βασίλειος Ταμπάκης, ο δημοτικός υπάλληλος κ. Σωτήρης Γλυμπάτσας, ο κ. Αθανάσιος Τζούμας εκπροσωπώντας την ελληνική ομάδα διάσωσης Σκιάθου και ο κ. Νικόλαος Πασχάλης.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή