ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 19/06/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

 800 225

   

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

rai3Ο Δήμος Σκιάθου μετά από πολλά χρόνια φιλοξένησε τη RAI 3 στη Σκιάθο.
Το δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού, αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των κουκουναριών, στα μάραθα,  στα λαλάρια, στο Κάστρο,  μονοπάτι στη περιοχή της Κεχριάς, πλάνα από το την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και αρκετά σημεία από την πόλη της Σκιάθου.

Επίσης με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού κα Rita De Franscesco, συνοδευόμενη από την κα Ελένη Σαρηκώστα αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γιολδάση επισκέφτηκαν τον νησί της Σκοπέλου όπως και το νησί της Αλοννήσου. Ειδικότερα, στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο θαλάσσιο πάρκο, με τη συνεργασία της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου κας Κικής Αναγνώστου.

Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ιταλική κρατική τηλεόραση και θα πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές ιταλών δημοσιογράφων στο νησί του Παπαδιαμάντη, διότι η Σκιάθος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με 8 ιταλικές πόλεις.

rai 380

Πολύτιμη ήταν και η συμβολή των επιχειρηματιών των νησιών για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία της RAI 3, όπως του Skiathos Palace Hotel, τα εστιατόρια εν πλω, Αγνάντιο, Μουράγιο, Μεσόστρατο, όπως και του Europe car, αλλά και του skiathos fishing trips. Στη Σκόπελο το εστιατόριο Μουριά και ο Συνεταιρισμός Γυναικών και στην Αλόννησο το ξενοδοχείο Marpunta, το εστιατόριο Αρχιπέλαγος, το Sea Colours, ο Φορέας Διαχείρισης Θαλάσσιου Πάρκου, όπως και το ΜΟΜ Κέντρο Ενημέρωσης Μεσογειακής Φώκιας.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή