ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 04/02/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

www.skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

   

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

Επιστολή του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντοριανό, με θέμα την συγκοινωνική εξυπηρέτηση των Βορείων Σποράδων

                   Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

            Είναι σημαντική η πρωτοβουλία σας για την ενίσχυση των συγκοινωνιακών αναγκών των νησιών. Ο συσχετισμός ακτοπλοΐας και αεροπλοΐας είναι πολύ εύστοχος και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην κάλυψη αυτών των αναγκών.

            Η Σκιάθος διαθέτουσα και αεροδρόμιο είναι σε καλύτερη θέση ως προς τις συγκοινωνίες γενικά. Εάν, δε, μπορούσε να ανοίξει η γραμμή Θεσσαλονίκης-Σκιάθου αεροπορικώς, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα διαχρονικό. Εκείνο που θα βοηθήσει και τα άλλα νησιά, είναι να υπάρξει συντονισμός ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων ώστε να βγούν απ’ την απομόνωση η Σκόπελος και η Αλόννησος.

            Τέλος θερμή παράκληση, να μην δίνεται εύκολα η δυνατότητα στην οποιαδήποτε ακτοπλοϊκή εταιρεία να δρομολογεί μη αξιόπλοα σκάφη, όπως π.χ. το F/D « ΕΡΑΤΩ», το οποίο κατά το μήνα Ιανουάριο εκτέλεσε μόνο 7-8 δρομολόγια στη γραμμή Βόλου-Σποράδων λόγω βλαβών ή ορίου μποφόρ (6).    

Με τιμή

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή