ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 24-06-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: ." style="color: #081ea8;">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

            Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 συνεδρίασε στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας λόγω του δείκτη κατηγορίας κινδύνου 4 για τις Σποράδες, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.

πολιτικη-προστασια1      Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου, του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Γιαννίτση, του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Σταμέλου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Αναστασίας Φιλαρέτου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιου Λιακόπουλου, του Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Νικόλαου Κατσάμπα, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Αθανάσιου Βαϊόπουλου, του συντονιστή της πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Βασίλειου Ταμπάκη, της προισταμπένης της τεχνικής υπηρεσίας κας Αικατερίνης Σάχου, του προϊσταμένου του Δασαρχείου Σκοπέλου κ. Κωνσταντίνου Βασιλείου και της Δημοτικής Αστυνομίας.

            Στη συνεδρίαση τονίστηκε ότι όλες οι υπηρεσίες και φορείς του νησιού βρίσκονται σε ετοιμότητα, ειδικά τις μέρες έντονων καιρικών φαινομένων (καύσωνας), για να επέμβουν άμεσα όπου χρειαστεί. Επίσης οι υδροφόρες θα βρίσκονται σε σε νευραλγικά σημεία του νησιούκαι συντονισμός των εθελοντών, ενώ υπάρχει προληπτική  απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή