ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 16-05-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

drakopoulos 

 

 

 

 

       

Το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Μπούρζτι) πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα « Μάρκετινγκτουριστικών προορισμών: πλαίσιο στρατηγικής & δράσεων και στο βάθος συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα». Ομιλιτής ήταν ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της TourismGeneris.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνου, οποίος ευχαρίστησε τον κ. Δρακόπουλο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και τόνισε πως η συγκεκριμένη ομιλία είναι πολύ σημαντική διότι οι επιχειρηματίες και γενικά όσοι ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού μπορούν να αποκομίσουν πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Επίσης καλωσόρισε στη Σκιάθο και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας και Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό. drakopoulos1Ο κ. Κωτσός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Πρεβεζάνο για την πρόσκληση και τόνισε πως η Σκιάθος αποτελεί την ναυαρχίδα του τουρισμού για τη Θεσσαλία.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Δρακόπουλος οποίος για τα 45 περίπου λεπτά που διήρκησε η ομιλία του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον παρευρισκομένων. Μετά το πέρας της ομιλίας ο κ. Δρακόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες και πραγματοποιήθηκε μία επικοδομητική συζήτηση.

Στην ομιλία ήταν παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες από τον κλάδο του τουρισμού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί κάτοικοι του νησιού.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος κάλεσε επίσης όλους του παρευρισκόμενους στην ημερίδα για τον τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα με ένα από τα κύρια θέματα την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή