ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 11-05-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

afisa tourismos-1 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ 

Το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Μπούτζι θα πραγματοποιηθεί ομιλίαμε θέμα: Μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών -  «Πλαίσιο στρατηγικής & δράσεων και στο βάθος συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα.» Ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Tourism Generis.

Ο κ. Δρακόπουλος είναι επίσης, από το 2014, Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής από το 2010. Έχει διατελέσει Πρόεδρος των Affiliate Members του UNWTO (2012-2013), Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ (1997-2014) και Project Manager ΣΕΤΕ (1994-1997). Επτά (7) ακόμα χρόνια σε διάφορα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Εχει κάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σε περισσότερα από 300 εθνικά και διεθνή συνέδρια, παράλληλα με την παραγωγή 38 μελετών/εκδόσεων και 650 άρθρων για τον τουρισμό. Εχει MSc σε τουριστικές σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Surrey, UK. Σπούδασε, επίσης, διοίκηση τουρισμού στο ΤΕΙ Αθήνας και έχει εκπαιδευθεί στη διοίκηση ξενοδοχείων στο Centre International de Glion, CH. Εξειδικεύεται στο lobbying  για τον τουρισμό καθώς και στη συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα  για την  τουριστική ανάπτυξη και προβολή.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής προσκαλούν τουςτουριστικούς φορείς του νησιού καθώς και τους δημότες, να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Δρακόπουλου.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση.

FaLang translation system by Faboba