ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 01-05-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .

twitter.com/skiathos

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο ανήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 21:00, αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του κ. Αντρέα Ποταμιάνου.

Εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο, το οποίο φέρνει το Άγιο Φως από την Αθήνα  μόλις φτάσει από τα Ιεροσόλυμα.

agio-fosΤο παρέλαβαν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού,oΑιδεσιμολογιώτατος π. Γεώργιος Σταματάς, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου π. Ιωσήφ Κατσούρας και ο π. Παντελεήμων Χούλης, μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών  του νησιού.

Στη συνέχεια από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού κρατώντας το Άγιο Φως, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού με τη συνοδεία του τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου,  κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.

Κάθε χρόνο το Άγιο Φως μεταφέρεται με ταχύπλοα σκάφη  και στα άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο.

Κατά την άφιξη του Αγίου Φωτός ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος ευχήθηκε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει αγάπη, ευτυχία και υγεία σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.     

  

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή