ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 12-04-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

1paidikos  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται καθημερίνα οι παρεμβάσεις του Δήμου Σκιάθου στο παιδικό σταθμό με σκοπό την αποκατάσταση των ατελειών και τη βελτίωση των υποδομών του κτιρίου έτσι ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο. 

OΔήμος Σκιάθου και η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησεστην αλλαγή του δικτύου ύδρευσης και στην επαναλειτουργία δύο παιδικών τουαλετών που παρέμεναν κλειστές για χρόνια, αποκατέστησε τις ηλεκρικές ατέλειεςμε καινούργιο πίνακα παροχής ρεύματος, προχωρά στο βάψιμο του εσωτερικού και του προαύλιου χώρου του κτιρίου, έχει ήδη έξοπλίσει τον παιδικό σταθμό με τα απαραίτητα για τα παιδιά παιχνίδια ενώ σύντομα αναμένεται η αντικάτασταση της κουζίνας με καινούργιο και σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης έχουν ήδη παραληφθεί 25 στρώματα coco-mat.

Επιπλέον αναμένεται η επισκευή και αντικατάσταση των μονάδων κλιματισμού, η αποκατάσταση του στέγαστρου στο προαύλιοχώρο του κτιρίου όπως και η εγκατάσταση περίφραξης.

Όλα τα έργα και οι επισκευές στο παιδικό σταθμό πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου Σκιάθου, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η τεράστια συνεισφορά της κα Γιαννούλας Κοκολιού και των εκπαιδευτικών όπως  και η βοήθεια των γονέων των παιδιών που από τη πρώτη μέρα βρίσκονται στο πλευρό των εκπαιδευτικών αλλά και των συνεργείων του Δήμου Σκιάθου.

Οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με στόχο πολύ σύντομα τα παιδιά της Σκιάθου να παραλάβουν ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές κτίριο.

Αρωγός ακόμα σε αυτή τη προσπάθεια ήταν η εταιρεία Coco-matμε τους  κυρίους Παύλο και Μιχάλη Ευμορφίδη να προσφέρουν 25 στρώματα.

           

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή