ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 12-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

milan 

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Η Σκιάθος κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ιταλία δηλώνοντας παρών, μετά το Ρίμινι τον Οκτώβριο του 2015 και στο Μιλάνο, στην διεθνή τουριστική έκθεση BITMILAN2016.

            Η έκθεση του Μιλάνου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημητρίου Πρεβεζάνου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού του νησιού σε Ιταλούς δημοσιογράφους, με τον Δήμαρχο Σκιάθου να κάνει αναφορά στα προηγούμενα χρόνια, αλλά κυρίως στην έντονη παρουσία της Σκιάθου στην Ιταλική αγορά την τελευταία τουριστική περίοδο. 3bit-mialn-2016-4Στόχος του Δημάρχου Σκιάθου είναι να προσεγγίσει την Ιταλική αγορά από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο, αξιοποιώντας τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις υποδομές του νησιού στον περιπατητικό τουρισμό. Στην παρουσίαση μίλησε και ο διευθυντής πωλήσεων της Meridiana κ. MassimoCrippa, όπως παρόντες ήταν και ο Γενικός Πρόξενος στο Μιλάνο κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής κ. Γρηγόριος Τάσιος, ο γνωστός αρχαιολόγος δημοσιογράφος CarloCasi, όπως και ο παρουσιαστής γαστρονομικών εκπομπών SergioGrasso, με τους δύο τελευταίους να εκφράζουν την επιθυμία να επισκεφτούν το νησί της Σκιάθου για τα ρεπορτάζ που ετοιμάζουν.

            Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, τίμησε τους δημοσιογράφους του περιοδικού «Marcopolo» για τα συχνά και εκτενή αφιερώματα στο νησί της Σκιάθου. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Οικονομική Ακόλουθο και Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κα. Εύα Βώκου, ενώ αναμένεται να επισκεφτούν το περίπτερο της Σκιάθου εκπρόσωποι της AEGEAN&OLYMPICAIRLINES, όπως και αρκετοί φορείς του τουρισμού της Ιταλίας.

            Η Σκιάθος βρίσκεται ξανά μετά από χρόνια ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των Ιταλών, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις απευθείας πτήσεις από την Ιταλία.

            

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή