ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 14-09-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 

11 

                                                                       ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τη βύθιση του Υποβρυχίου «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου πραγματοποιήθηκαν αγώνες κολύμβησης και επίδειξη θαλάσσιων σπορ.

Στο Παλιό Λιμάνι μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης με τους πρώτους να βραβεύονται με μετάλλια. Από τις τάξεις του Δημοτικού βραβεύτηκαν οι: 1η Αντζελα Ισάκου , 2ος Γκεράλντο Τίφι , 3ος Τζουλιάν Κιοσάνι. Από τις τάξεις του Γυμνασίου οι: 1ος Κων/νος Διολέττας , 2ος Τζελιάν Αιντίνι , 3ος  Μανώλης Αυντιάι. Τα παιδία βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτη Διολέττα και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο.

22Στη συνέχεια, στο λιμάνι, ακολούθησε επίδειξη θαλάσσιων σπορ από τον σύλλογο ενοικιαζομένων σκαφών αναψυχής. Οι σχολές θαλάσσιων σπορ που δραστηριοποιούνται στη Σκιάθο προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο ενοικιαζομένων σκαφών και τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλειο Μουρεσιώτη όπως και τους μαθητές των σχολείων για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Επιτροπής.

FaLang translation system by Faboba