ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 20-04-2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                              

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104  

Ε-mail: .                                                              

twitter.com/skiathos

skiathos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.                  

Lets-do-it-greeceΟ Δήμος Σκιάθου συμμετέχει  φέτος στη δράση του Let’sdoitGreeceπου θα πραγματοποιηθεί στη παραλία των Κουκουναριών στις 26 Απριλίου 2015. Ώρα συνάντησης έχει οριστεί στις 10:00 π.μ στη τελευταία στάση των λεωφορείων (24).

Μέσω του Let’sdoitGreeceθα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της παραλίας, απομάκρυνση αντικειμένων από το βυθό όπως και δράσεις για την βελτίωση των υποδομών της παραλίας.

Ο Δήμος Σκιάθου καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση μιας και ο κόσμος του νησιού έχει δείξει επανειλημμένα την ευαισθησία του στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.   

FaLang translation system by Faboba