Η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  η ‘Σκιάθος’ πραγματοποίησε κάλεσμα στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου με θέμα την εβδομάδα εθελοντικού καθαρισμού του νησιού.

 Στη συγκέντρωση  συμμετείχαν εκπρόσωποι των αρχών , εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων καθώς και απλοί πολίτες. Στα πλαίσια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου  παρουσίασε τον απολογισμό της περσινής δράσης. Στη συνέχεια για τη φετινή χρονιά ορίστηκε η εβδομάδα καθαριότητας από την Δευτέρα 30 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο  4 Απριλίου 2015.Επίσης σχεδιάστηκε  το πλάνο των φετινών εργασιών και καθορίστηκε ποιές ομάδες πολιτών θα εργαστούν σε ποιές περιοχές του νησιού. Ο Αντιδήμαρχος , η Επιτροπή Περιβάλλοντος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος θα αναλάβουν το συντονισμό και την οργάνωση των εργασιών.

‘Όποιοι δημότες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα δράσεων μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Αντιδημάρχου ή με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος  στο τηλέφωνο 6977874491.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή