Την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, στο Γραφείο Δημάρχου Σκιάθου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) παρουσία Δημάρχου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση όσον αφορά τις Πλημμύρες και τις Πυρκαγιές».

DSC 0282Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Διολέττας, η Αντιδήμαρχος κ. Λίτσα Κανταράκη- Τσολοβίκου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γεώργιος Λιακόπουλος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Νικόλαος Κατσάμπας, ο Δασολόγος του Δήμου κ. Βασίλης Ταμπάκης, ο υπεύθυνος των οχημάτων του Δήμου Σκιάθου κ. Σωτήρης Γλυμπάτσας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ, ο υπεύθυνος της ΔΕΗ Σκιάθου, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, εκπρόσωπος του ΠΡΟΤΕΚΤΑ, και εκπρόσωποι άλλων φορέων του νησιού.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και αναφέρθηκε στα θέματα, τα οποία πρέπει να απασχολήσουν το ΣΤΟ άμεσα για να είναι πάντα σε ετοιμότητα, ειδικά το φετινό καλοκαίρι που έχουμε κάποιες φορές ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως η έντονη βροχόπτωση και πλημμύρα που συνέβη την Κυριακή 15 Ιονίου.

Αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν όλοι οι υπεύθυνοι στις ανάλογες θέσεις.

Ο καθένας μίλησε από τον δικό του τομέα και οι εκπρόσωποι όλων των Υπηρεσιών δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα, ώστε να υπάρχει πάντα σωστός συντονισμός προκειμένου να αποφευχθεί οποιασδήποτε κίνδυνος σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης- πλημμύρας ή πυρκαγιάς.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή