Χρυσό μετάλλιο έφερε στη Σκιάθο η Μαρία Διολέττα!!!

3

 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 2ο  αγωνιστικό φεστιβάλ TAE-KWON-DO , στο οποίο έλαβαν μέρος  αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στη  διοργάνωση συμμετείχε ο νεοσύστατος  σύλλογος TAE - KWON - DO  Σκιάθου με τους εξής αθλητές:







ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΟΤΣΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΑΓΔΑ

ΔΙΟΛΕΤΤΑ ΚΩΝ/ΝΑ

ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΒΙΟΛΕΤΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΨΙΔΑΚΗ ΕΥΗ

ΒΑΣΣΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΡΜΑΜΕΝΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΔΙΟΛΕΤΤΑ ΜΑΡΙΑ

1 Η παρουσία όλων των αθλητών του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Παρότι ο σύλλογος έχει μικρή χρονική διάρκεια λειτουργίας και για τους μικρούς αθλητές ήταν  η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, κατάφεραν όμως να δείξουν την άψογη τεχνική κατάρτιση και την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται μαζί με την προπονήτρια τους  την κα Κωνσταντίνα Τσότσου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις: Διολέττα Μαρία και Βάσσια Ναταλία, οι οποίες κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι ο συνδυασμός της σωστής προετοιμασίας με την προπονήτρια τους  και το ταλέντο τους, βάζει δυναμικά το σύλλογό μας στο χώρο του TAE - KWON - DO .


2Σε αυτή την  προσπάθεια πολύτιμη είναι η βοήθεια των γονέων αλλά και η στήριξη όλων των Σκιαθιτών στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο σύλλογος.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΠΑΛΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ευχαριστεί τα παιδιά και την προπονήτρια τους για την άψογη εμφάνισή τους και τους εύχεται καλή δύναμη καθώς αυτή είναι μόνο η αρχή για μια σειρά από νίκες και διακρίσεις .

Ο Πρόεδρος                                                       Η Γραμματέας

Παρασκευάς Τελλίδης                                      Πόλυ Κουτσίκου

 

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή