PAID

 

 

 









ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ

στον παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκιάθου

για το σχολικό έτος 2018-2019

Από 10 Μαΐου 2018 έως 31 Μαΐου 2018 (με αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο Σκιάθου) γίνονται όλες οι προγραμματισμένες εγγραφές και επανεγγραφές του Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου. Απαραίτητα δικαιολογητικά και αίτηση εγγραφής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο γραφείο υποδοχής του Δημαρχείου Σκιάθου από 8:00 – 14:30 ή στο http://n-skiathos.gr/el. Οι εγγραφές αφορούν στα παιδιά που πρόκειται να συμπληρώσουν τους 30 μήνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Για το σχολικό έτος 2018-2019  δικαίωμα εγγραφής ή επανεγγραφής έχουν τα παιδιά γεννημένα από 01/01/2014 έως 28/02/2016

Ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σκιάθου εξυπηρετεί οικογένειες εργαζόμενων γονέων  για τουλάχιστον 8 από τους 12 μήνες του έτους. Τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη(30 μήνες) αλλά δεν έχουν εκπαιδευτεί να πηγαίνουν μόνα τους στην τουαλέτα δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου μέχρι να καθαρίσουν από την πάνα.

Γενικότερα δικαίωμα εγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς έχουν όλα τα παιδιά σύμφωνα με τις ειδικές προβλέψεις του άρθρου 3 ΦΕΚ4249 /05-12-2017, τα οποία κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού έχουν συμπληρώσει τους 30 μήνες. Τα παιδιά που στο ίδιο σχολικό έτος παρακολουθούν ή έχουν αιτηθεί για την υποχρεωτική εκπαίδευση (νήπια - προνήπια) δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής στον παιδικό σταθμό (Βάσει Ν. 1566/1985 Παρ.2 Αρθ.3)

Η έγκριση της θέσης για την φοίτηση του παιδιού θα σας ανακοινωθεί μετά τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για το σχολικό έτος 2018 – 2019 στις οικογένειες ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα πρέπει  να δοθεί απάντηση εγγράφως συμπληρώνοντας την «αποδοχή θέσης» μέχρι το τέλος Αυγούστου 2018 (έντυπο από την υπηρεσία).

PAID

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση μητέρας  (Έντυπο από την υπηρεσία)

Πρωτοκολλείται στο Δήμο Σκιάθου (Γραφείο Πρωτοκόλλου) και κατατίθεται μαζί με όλα τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά.

  1. Συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού. (Έντυπο από την υπηρεσία)
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη ή και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.
  3. Βεβαίωση εργοδότηότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργαστούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αίτούσας/του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο του Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).
  4.  Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
  5. Βεβαίωση υγείας για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο. (Έντυπο από την υπηρεσία)
  6.  Αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
  7. Πρόσφατα αποτελέσματα φυματοαντίδρασηςMantoux, όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας).
  8. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων (εισοδήματα του περασμένου έτους) .
  9. Φορολογική Ενημερότητα περί μη οφειλής στο Δήμο Σκιάθου που αφορούν τους ΑΦΜ και των 2 γονέων. (από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σκιάθου)
  10. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου και κάρτα παραμονής για τις αλλοδαπές μητέρες.

 

      

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή